LIVVAGT – VIP VAGT – BODYGUARD

Livvagt – VIP Vagt –  Bodyguard

Security Agency tilbyder tætte beskyttelse

Security Agency tilbyder tætte beskyttelse (Livvagt), personlig kørsel og yderligere efterforskning til kunder i Danmark og i udlandet. Alle vores personale er uddannet til et højt standard, der sikrer, at alle kunder modtager et diskret professionel service.

Behovet for beskyttelse kan pludselig opstå på grund af noget udefrakommende, og det kan være mange ting så som vold, mobberi og hærværk på personlige inventar. Derfor er det yderst vigtig at man føler sig trygge når man er ude til diverse arrangementer. Security Agency klarer sikkerheden, som kan være alt fra:

 1. Transport til og fra lufthavne.
 2. Rundvisning til seværdigheder, restaurationer og meget andet.
 3. Transport til og fra arrangementer.

Det kan være til fester, messer, udstillinger og konferencer m.v. Vore livvagter udfører deres arbejde med stor professionalisme og diskretion.

79710000 Sikkerhedstjenester 79713000 Vagttjenester 79715000 Patruljetjenester 45312200 Installation af tyverialarmsystem 31625300 Tyverialarmsystemer 79710000 Sikkerhedstjenester 79711000 Alarm-overvågningstjenester

VIP VAGT

Hvis du ønsker en livvagt/VIP-vagt til at beskytte dig, er Security Agency lige stedet du skal kontakte. Vi er et meget servicemindet virksomhed, der ønsker et tæt samarbejde med kunden. Vi udskiller os meget til konkurenterne fordi vi nemlig har vagter i verdensklasse.

Hvad der definerer en fremragende Bodyguard er en, der ved, hvordan man effektivt undgår eller afskrækker en truende situation. I løbet af de sidste 15 år har vi opretholdt fejlfri opgaver for vores kundekreds over hele landet. Vi håber at være til tjeneste for dig, din familie og kollegaer.

HVAD SKAL DU SE I ET BODYGUARD

Det er en vigtig beslutning at tag, hvilken Bodyguard der er bedst egnet til at beskytte dig og dine nærmeste. At træffe det forkerte valg kan påvirke dit liv for evigt. Alt for ofte antager folk, at en stor ubehagelig Bodyguard vil skræmme nogen, der kun har til hensigt at skade dem, for desværre at lære, at en stor og skræmmende person uden ordentlig træning og erfaring faktisk kan forårsage flere problemer, end de forhindrer.

En professionel bodyguard handler om undgåelse snarere end konfrontation. Først og fremmest skal din Bodyguard til enhver tid tænke fremad, mens du er i et offentligt miljø, hvordan du straks kan fjerne dig fra skade, hvis det skulle udvikle sig. Vi indser, hvor traumatisk det er, når du finder dig selv et offer for en alvorlig trussel, eller som en offentlig person, der ved, at du er et sandsynligt mål for en radikal gruppe eller en forstyrret person, der er klar til at ofre deres liv for at tage dit. Security Agency har opretholdt sikkerheden for vores klienter over hele landet uden en eneste klient, der er såret, røvet eller kidnappet under vores beskyttelse.

Du, din familie, virksomhed og venner er et ansvar, vi tager meget alvorligt, og vi stræber efter at være diskrete, hvilket giver dig friheden til at koncentrere dig om din personlige eller forretningsmæssige dagsorden. Vi er nationalt anerkendt, der omhyggeligt udvælger deres Bodyguards – LIVVAGT over hele landet. Vores standarder er utvivlsomt over branchens norm.

MENINGEN MED AT ANSÆTTE EN LIVVAGT – BODYGUARD FRA SECURITY AGENCY

 • Du og din familie modtog drabstrusler fra en mentalt forstyrret person.
 • Nogen forsøgte at bryde ind i dit hjem, og du vil have ejendomssikkerhed.
 • Din livsstil misundes og på samme tid har du ondt, modtog du trusler.
 • Du er en offentlig person, der er opmærksom på at være et sandsynligt mål for en radikal gruppe eller person.
 • Du er en berømthed jaget af ubarmhjertige voldelige paparazzi.
 • Du bliver forfulgt af en forvirret, besat fan.
 • Du rejser i udlandet og ønsker personlig beskyttelse.
 • Du vil sikre, at dine topledere forbliver sikre i Danmark mens du rejser til udlandet.
 • Din virksomhed modtog trusler rettet mod dine medarbejdere og virksomheden.
 • Du er involveret i en ustabil borgerlig eller indenlandsk tvist.
 • Du opsagde en ustabil medarbejder og forventer vold på arbejdspladsen.
 • Du er tit truet af enten en kendt eller ukendt person.

 

 

Kontakt os her

Her kan du se vores autorisationsbevis – Fyns Politi klik her

Kom til forside