fbpx

LIVVAGT – VIP VAGT

Livvagt – VIP Vagt

Security Agency tilbyder tætte beskyttelse

Security Agency tilbyder tætte beskyttelse (Livvagt), personlig kørsel og yderligere efterforskning til kunder i Danmark og i udlandet. Alle vores personale er uddannet til et højt standard, der sikrer, at alle kunder modtager et diskret professionel service.

Behovet for beskyttelse kan pludselig opstå på grund af noget udefrakommende, og det kan være mange ting så som vold, mobberi og hærværk på personlige inventar. Derfor er det yderst vigtig at man føler sig trygge når man er ude til diverse arrangementer. Security Agency klarer sikkerheden, som kan være alt fra:

  1. Transport til og fra lufthavne.
  2. Rundvisning til seværdigheder, restaurationer og meget andet.
  3. Transport til og fra arrangementer.

Det kan være til fester, messer, udstillinger og konferencer m.v. Vore livvagter udfører deres arbejde med stor professionalisme og diskretion.

79710000 Sikkerhedstjenester 79713000 Vagttjenester 79715000 Patruljetjenester 45312200 Installation af tyverialarmsystem 31625300 Tyverialarmsystemer 79710000 Sikkerhedstjenester 79711000 Alarm-overvågningstjenester

VIP ?

Hvis du ønsker en livvagt/VIP-vagt til at beskytte dig, er Security Agency lige stedet du skal kontakte. Vi er et meget servicemindet virksomhed, der ønsker et tæt samarbejde med kunden. Vi udskiller os meget til konkurenterne fordi vi nemlig har vagter i verdensklasse.

Her kan du se vores autorisationsbevis klik her

Kom til forside