Security Agency Alarm Service

 

 

 

VI INSTALLERE GRATIS ALARM OG OVERVÅGNING!

 

Security Agency mener ikke Alarm og overvågning skal koste en formue, og tilbyder derfor GRATIS opsættelse af alarm og kameraer. Sikkerhedekonsulenten kommer og vurderer sammen med jer hvor komponenterne skal sidde, og opsætter sikkerheds-udstyret efter ønske og behov. Boligen får tilknyttet en vagt som er nærheden i tilfælde af alarm slår til. Der er ABSOLUT ingen binding og INGEN hemmelige gebyr, det ENESTE betaling er månedlige ydelse på 279 kr. 

*Prisen er gældende både for Privat og Erhverv (inklusiv moms)

 

alarm
Gratis Opsættelse af alarm

 

Vagt tilknyttet til boligen/butikken 

Kørende vagter er altid i nærheden, det vil sige lynhurtig respons og fremmøde. Alle vagter er yderligere specielt uddannet, til at klar disse type opgaver specielt under stresset forhold. Håndtering af konflikt er yderst vigtigt for Security Agency’s personale. Da vagten er i nærliggende område vil han tit køre forbi jeres bolig og lave en synlighedtjek om alt er okay.

 

Rundering vagt
Hurtig respons fra vagten

En brugervenlige app til alarmen og kameraerne

Security Agency Alarm Service er den mest familievenlige tyverialarm på markedet og med til alarmen følger der en brugervenlige app fra vores samarbejdspartner og via den kan familien så alarmen til og fra. Via appen kan man se live video fra de installeret kameraer som KUN familien har adgang til, og optagne bevægelser bliver optaget af kameraerne som man har mulighed for at se det også.

 

Live video via appen

 

Når alarmen aktiveres

 

Ligeså snart en af de komponenter som er installeret i huset bliver aktiveret, går alarmen i gang og kontrolcentralen får omgående besked, samme tid får vagten også besked og rykker omgående ud til adressen indenfor få minutter. Kameraernes primær opgave for familien er at de nemlig har mulighed for at se visuelt hvad der foregår i huset når alarmen er i gang og når vagten er ankommet til stede. Kameraerne er den nyeste teknologi hvor man har mulighed for at dreje på dem via appen helt op til 180 grader, og man kan snakke til telefonen og lyden vil så komme ud af kameraet.

 

Besked til Kontrolcentralen

 

Sensorer og komponenter kan indstilles helt efter kundens/familiens ønske

 

Udvalgte vinduer og dør som er udstyret med sensorer, aktiver alarmen hvis en vindue eller dør bliver åbnet. Indvendige sensorer og komponenter kan indstilles via appen, således at de kan slås fra så i kan frit færdes indenfor mens sensorerne og komponenter er slået til ved vinduer og dør.