VI TAGER VORES NAVN SERIØST

Security Agency er et professionelt autoriseret vagt- og alarmselskab som er godkendt af Rigspolitiet der opererer i sikkerhedsbranchen og altid yder en service af højeste karat indenfor kompetence og faglig dygtig. Security Agency leverer alle slags private- samt erhvervsmæssige sikkerheds løsninger i hele Danmark. Kundetilfredsheden er altid øverste prioritet for Security Agency, derfor samarbejder vi med de bedste sikkerhedsfolk i Danmark.

Vi tilbyder en bred vifte af tilbud som alle er med til at sikre optimale løsninger når det kommer til område-sikkerhed, vagt og overvågning til det private, offentlige- og professionelle marked.

– BUTIKSKONTROLLANTER – ALARMKØRSEL – EVENTVAGTER – OMRÅDEVAGTER – SERVICEVAGTER – FASTVAGTER – DØRMAND – LIVVAGT – CENTERVAGTER

Vi fokuserer på fire nøgleprincipper

Partnerskab – Vi arbejder sammen med vores kunder om at opbygge bæredygtige service løsninger, der styrer påviselig værdi ved hjælp af de nyeste teknologi- og ledelsesmetoder.

Mennesker – Security Agency er stolt af en kultur, hvor loyalitet, ambition og talent kan blomstre. Vores hold arbejder efter de højeste standarder med entusiasme og engagement for at levere service excellence.

Kundeservice – Vores omdømme er baseret på kundeservice; Det er virksomhedens DNA. Vores mål er at skabe gode kundeoplevelser, sikre gode miljøer, et sundt og stort netværk imens vi engagerer vores medarbejdere og kunder  løbende, så vi sammen kan vurdere og udvikle serviceleverancen.

Oprettelse af løsninger – Vi ser udfordringer som muligheder. Udfordringer er sat i verden til at blevet bearbejdet på en konstruktiv og effektiv måde, og det er der vi komme ind i billedet. Security Agency er en forandrings-orienteret virksomhed med kreative og dygtige praktikere, der skaber stigende værdi og omkostnings effektivitet.

Security Agency er et ledende vagt- og alarmfirma indenfor sikkerhedsektoren som har belligenhed i Odense