DØRMAND

DØRMAND TIL DIN FEST!

Ønsker du dørmand til din fest eller diskotek ? Så er Security Agency det rette selskab til jobbet. Alle vores medarbejdere er kvalificerede og klar til at sikre, at dine fester og begivenheder er sjove og trygge. Vi har fået et ry for at tilbyde god kvalitet i Danmark, vores medarbejdere har den vagtuddannelse og viden, der er nødvendige for at holde dig og dine gæster beskyttet til enhver tid.

sikkerhedsvagt og dørmand til den fest eller begivenhed

 

En del af vores job er at sikre

En del af vores job er at sikre, at kun inviterede gæster deltager til din fest, og sørger for at uvedkommende ikke kommer ind. Et andet vigtigt aspekt af sikkerhedsdetaljen af festen er at forhindre konflikter og reagere på nødsituationer. Når gæsterne får noget at drikke, kan det ofte resultere i kaos og konflikter. Vores vagter arbejder aktivt for at forhindre enhver form for konflikt, men er også uddannet i at bryde fredeligt ind i enhver form for forstyrrelse, der kan opstå i festlige situationer.

Vi kan tilbyde dørmand for en enkelt dag eller have en fast aftale

Det er helt op til dig, hvor mange dørmand du har brug for. Hvis der ønskes dørmand til en enkelt dag/nat, kan det nemt aftales eller hvis der ønskes et længerevarende samarbejd. Det kan også lade sig gøre at prøve os i første omgang uden at have en specifik aftale på plads, for da vi er sikker på at i vil vælge os er det intet bedre end at vise vores passion indenfor arbejdet.

dørmand fest vagter

 

SECURITY AGENCY

Når du ansætter os, gør vi det til vores prioritet at sikre ikke blot dine gæsters sikkerhed, men sørg også for, at arrangementet løber problemfrit. Vi har leveret sikkerhedstjenester i årevis. OG vi ansætter KUN kvalificerede og erfarne sikkerhedsvagter. Kontakt os, og hør nærmere.

Kontakt os her

Her kan du se vores autorisationsbevis – Fyns Politi klik her

Kom til forside

– BUTIKSKONTROLLANTER – ALARMKØRSEL – EVENTVAGTER – OMRÅDEVAGTER – SERVICEVAGTER – FASTVAGTER – DØRMAND – LIVVAGT – CENTERVAGTER

Hvorfor ikke kontakte os?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, vi vil enhver tid være behjælpelige omkring jeres ønsker om et vagt opgave der skal udføres. Vi vil garantere for at det vil være en samarbejde i ikke vil fortryde.

Hvorfor er det overhovedet go ide at have dørmand?

– Fakta om vold

I følge Det Kriminal Præventive Råd, forekommer der flest voldsskader natten til lørdag og natten til søndag, det har skadestuerapporter bevist. Årsagen til det skyldes bland andet på grund af alkohol.