Alarm

Alarm, Overvågning og Vagtordning samlet i 1 pakke –

Security Agency mener ikke Alarm og overvågning skal koste en formue, og tilbyder derfor GRATIS opsættelse af alarm og kameraer. Sikkerhedekonsulenten kommer og vurderer sammen med jer hvor komponenterne skal sidde, og opsætter sikkerheds-udstyret efter ønske og behov. Boligen får tilknyttet en vagt som er nærheden i tilfælde af alarm slår til. Der er ABSOLUT ingen binding og INGEN hemmelige gebyr, det ENESTE betaling er månedlige ydelse på 279 kr. 

*Prisen er gældende både for Privat og Erhverv (inklusiv moms)

Vagt tilknyttet til boligen/butikken 

Kørende vagter er altid i nærheden, det vil sige lynhurtig respons og fremmøde. Alle vagter er yderligere specielt uddannet, til at klar disse type opgaver specielt under stresset forhold. Håndtering af konflikt er yderst vigtigt for Security Agency’s personale. Da vagten er i nærliggende område vil han tit køre forbi jeres bolig og lave en synlighedtjek om alt er okay.

En brugervenlige app til alarmen og kameraerne

Security Agency Alarm Service er den mest familievenlige tyverialarm på markedet og med til alarmen følger der en brugervenlige app fra vores samarbejdspartner og via den kan familien så alarmen til og fra. Via appen kan man se live video fra de installeret kameraer som KUN familien har adgang til, og optagne bevægelser bliver optaget af kameraerne som man har mulighed for at se det også.

Når alarmen aktiveres

Ligeså snart en af de komponenter som er installeret i huset bliver aktiveret, går alarmen i gang og kontrolcentralen får omgående besked, samme tid får vagten også besked og rykker omgående ud til adressen indenfor få minutter. Kameraernes primær opgave for familien er at de nemlig har mulighed for at se visuelt hvad der foregår i huset når alarmen er i gang og når vagten er ankommet til stede. Kameraerne er den nyeste teknologi hvor man har mulighed for at dreje på dem via appen helt op til 180 grader, og man kan snakke til telefonen og lyden vil så komme ud af kameraet.

Sensorer og komponenter kan indstilles helt efter kundens/familiens ønske

Udvalgte vinduer og dør som er udstyret med sensorer, aktiver alarmen hvis en vindue eller dør bliver åbnet. Indvendige sensorer og komponenter kan indstilles via appen, således at de kan slås fra så i kan frit færdes indenfor mens sensorerne og komponenter er slået til ved vinduer og dør.

INGEN OVERRASKELSER

Kundetilfredsheden er altid øverste prioritet for Security Agency

INGEN oprettelsesgebyr

Hos os i Security Agency har vi ingen oprettelsesgebyr. Ligesom andre steder, så koster det os ikke noget i oprettelse og derfor kræver vi ikke oprettelsesgebyr hos dig.

INGEN installationsgebyr

I modsætning til vores konkurrenter, opkræver vi ikke installationsgebyr hos dig. Hos Security Agency værner vi om vores kunder og ligesom det ikke koster noget i oprettelse, så er der også gratis installation af vores udstyr.

INGEN nedtagningsgebyr

I tilfælde af, at i lukker forretningen, rykker lokaler mm. ønsker Security Agency ikke, at deres kunder skal have den ekstra økonomiske byrde, som ofte følger med når man er tilkoblet alarm hos vores konkurrenter.

INGEN vagtgebyr (undtagen ved Bronze-Pakken)

Security Agency bruger egne vagter. Dermed koster det ikke en formue, at sende en vagt ud, da vagten allerede er ansat hos os.

INGEN skjulte gebyr

Hos os står intet med småt. Det vil sige at du som kunde ikke vil opleve pludselige opkrævninger.

INGEN bindingsperiode

Hos os er der ingen bindingsperiode, for hvorfor binde kunden hvis man stoler på sin service og kvalitet af arbejdet? Security Agencys sikkerhedspersonale er meget engageret i deres arbejde og derfor ser vi ingen grund til at binde kunden. I dag har vi ca. 300 kunder fordelt på hele Fyn og ingen af vores kunder har opsagt deres aftale hos os. Det må jo betyde vi gør det særdeles godt.

Bronze- & Sølvpakken

Se vores glade kunder 🙂

« af 2 »