Eftersøgning af skjulte overvågning

Mikrofoner og kameraer kan efter hånden skjules i objekter der bruges i dagligdagen og kan være svære at spotte. De kan være påsatte af tyve eller spioner der gerne vil have et overblik i dit hjem. Det er yderst ulovligt i Danmark at spionere og optage i hemmelighed uden varsel.

Hvis du føler og har mistanke om at du bliver optaget eller udspioneret, kan du kontakte Security Agency.

Vi kan nemlig via vores højteknologiske udstyr spore gemte kameraer og mikrofoner der eventuelt kunnen være påsat i din hjem/virksomhed. Vi har store erfaringer med at finde ting der ikke burde være i bygninger.

skjult kamera

Føler du dig utryg og har en mistanke om at du bliver aflyttet kan du kontakt os på 91101071.

Hvem er Security Agency ?

Security Agency er et ledende vagt- og alarmfirma indenfor sikkerhedssektoren som har HQ (hovedkontor) i Odense

Security Agency er et professionelt autoriseret vagt- og alarmselskab som er godkendt af Rigspolitiet og ISO-Certificeret der opererer i sikkerhedsbranchen og altid yder en service af højeste karat indenfor kompetence og faglig dygtig. Security Agency leverer alle slags private- samt erhvervsmæssige sikkerheds løsninger i hele Danmark. Kundetilfredsheden er altid øverste prioritet for Security Agency, derfor samarbejder vi med de bedste sikkerhedsfolk i Danmark.

Vi tilbyder en bred vifte af tilbud som alle er med til at sikre optimale løsninger når det kommer til område-sikkerhed, vagt og overvågning til det private, offentlige- og professionelle marked.