5 store grunde til at skifte til os

Vi er både et alarm- & vagtselskab (Responstid)

  • Typisk er selskaber der sælger alarm KUN et alarmselskab dvs. 1. At når alarmen er sat i gang, får alarmselskabet besked 2. efterfølgende kontakter de en anden part vagtselskab, og 3. vagtselskabet kontakter en vagt som er i nærheden (hvis han overhovedet er i nærheden)
  • Hos Security Agency går alarmen direkte til vagten som er tilknyttet til stedet. Dvs. at responstiden er gevaldig hurtigere.
Hurtig Responstid

Vagter som har erfaring med konflikt håndtering

  • Da alle vores vagter også arbejder/arbejdet i nattelivet, har det en stor betydning mht. Konflikt håndtering, dvs. Når alarmen er sat i gang så har vores vagter erfaring i håndtering i pressede situationer.
Eksperter i konflikthåndtering

Prisen (Fair pris både for kunden og firmaet)

  • Vi er langt billigere end konkurenterne, og årsagen til det er fordi vores administrationsomkostninger er langt langt mindre end konkurrenternes & fordi der nemlig ikke er flere led hvilket også skyldes at vi kan gør det billigt. Vi mener heller ikke der skal være binding hvis man stoler på service og kvalitet på de ting man udøver som firma. Derfor har vi simpel løsning og samme vilkår for både privat og erhverv.
Få meget mere for prisen

Vi prioriterer Sikkerheden

  • Vores koncept bygger på at sørge for at stedet er sikret så kunden kan føle sig tryg uden at føle sig “snydt” (økonomisk). Security Agency er ikke ude på at sælge så meget produkter som muligt og få provision som alle alarmselskaber gør, for det er en salgskonsulent som kommer for dem. Ved vores koncept er det vagten som er tilknyttet til stedet som kommer og tager snakken. Han har en fast løn og derfor ikke noget provisionsordning. Så det eneste han fokusere på er sikkerhed.
For os er sikkerhed prioritet nr. 1

Anti Jamming funktion (Hvad er anti-jamming?)

Hvad er anti-jamming?

Jamming beskriver metoden hvorpå man kan forstyrre og direkte ødelægge trådløse signaler. I forhold til et alarmsystem vil dette i praksis betyde, at de trådløse radio signaler som sendes fra systems sensorer når et indbrud registreres, ikke vil nå systemets hjerne (Boxen), og systemet vil derfor ikke være i stand til at igangsætte alarm og advare om indbruddet.

Måden dette gøres på, er ganske simpelt ved at udsende en stor mængde signaler på samme frekvens. Store mængder samtidige signaler på samme frekvens, vil danne flaskehals og signalerne vil interferere og ødelægge hinanden. (kan nemt købes på Ebay)

Notifikation på forstyrelse af signalerne mellem komponenterne

Sådan fungerer anti-jamming i vores System

Vores systemets anti-jamming funktion overvåger de trådløse 433 MHz radio signaler som sendes fra systems sensorer til SmartBoxen, f.eks. hvis et indbrud registreres.

En indbrudstyv kan være interesseret i at jamme disse signaler, da han på denne måde vil kunne forhindre at signalet, fra f.eks. en bevægelsessensor der har registreret ham, vil nå SmartBoxen og forhindre alarmen i at gå.

Anti-jamming funktionen i vores system kan ikke forhindre jamming, men advarer hvis der registreres store mængder signaler på 433 MHz radiofrekvensen, ved at sende en push-notifikation til dig med besked om muligt jamming-forsøg.

Helt praktisk udsendes notifikationen, når der registreres 8 radiosignaler indenfor 10 sekunder.