Om os ny

Security Agency er et ledende vagt firma indenfor sikkerhedsektoren som har belligenhed i Odense

Vores Vision 

Vi fokuserer på fire nøgleprincipper Vagt Odense

Partnerskab – Vi arbejder sammen med vores kunder om at opbygge bæredygtige service løsninger, der styrer påviselig værdi ved hjælp af de nyeste teknologi- og ledelsesmetoder.

Mennesker – Security Agency er stolt af en kultur, hvor loyalitet, ambition og talent kan blomstre. Vores hold arbejder efter de højeste standarder med entusiasme og engagement for at levere service excellence.

Kundeservice – Vores omdømme er baseret på kundeservice; Det er virksomhedens DNA. Vores mål er at skabe gode kundeoplevelser, sikre gode miljøer, et sundt og stort netværk imens vi engagerer vores medarbejdere og kunder  løbende, så vi sammen kan vurdere og udvikle serviceleverancen.

Oprettelse af løsninger – Vi ser udfordringer som muligheder. Udfordringer er sat i verden til at blevet bearbejdet på en konstruktiv og effektiv måde, og det er der vi komme ind i billedet. Security Agency er en forandrings-orienteret virksomhed med kreative og dygtige praktikere, der skaber stigende værdi og omkostnings effektivitet.

Vores Mål Vagt Odense

 

Vores mål er at hjælpe dig/jer med at øge din, din organisations/virksomheds sikkerhed, med viden og processer gennem handlingsrettet intelligens og gennemarbejdet rådgivning. Vi VIL være bedst indenfor alle område der har med sikkerhed at gøre, og bestræber os derefter. Security Agency glæder at samarbejde med jer!

Vores Mission Vagt Odense 

At yde et professionel og beslutsom sikkerhedstjeneste til alle vores kunder, med formål at beskytte deres ejendom og aktiver gennem ansættelse af højtuddannede og kompetente sikkerhedsvagter. Det gøres ved hjælp af en innovativ ledelses-stil, der involverer et proaktivt og interaktivt, samt et gensidigt respektfuldt forhold til vores kunder.

Når man skal søge “Vagt Odense” så det os de skal have kontakt til. Dette gælder ikke kun for Odense, vi vil dække hele Danmark fra punkt til punkt.