8 GRUNDE TIL AT VÆLGE OS

8 GRUNDE TIL AT VÆLGE OS

1. Privat ejet sikkerhedsfirma

Selvom dette kan virke som en lille detalje i starten, skal man tænke på prioriteterne hos nogle af de nationale og børsnoterede sikkerheds firmaer. Professionelle firmaer der udbyder vagtjenester skal have organisationstukturen i orden. Da Security Agency er privatejet og har omfattet af et exceptionel organisationstuktur , er vi i stand til at gøre det tilfredsstillende for vores kunder som er vores højeste prioritet.

Her kan du se vores autorisationsbevis samt Vagttjenester klik her

Kom til forside

2. Vi er Security Agency

Vi kender alle behovene hos vores i København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Hørsholm, Helsingør, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro, Nyborg, Svendborg, Faaborg, Middelfart, Taastrup og omkringliggende områder. Andre virksomheder spreder sig måske for tynde og prøver at få fodfæste over hele landet uden at gå op i kvalitet og service, men vi koncentrerer os om en region af gangen, så vi kan yde praktisk, personlig service til hver af vores kunder, og det har vi haft meget succes med og vi kan nu tillade os at servicere nationalt i hele Danmark.

Her kan du se vores autorisationsbevis samt Vagttjenester klik her

Kom til forside

3. Etableret i Odense

At være i Odense siden 2017 har sine fordele for os. Ledelsesteamet til Security Agency har samlet årtiers kollektiv sikkerhed og retshåndhævelses erfaringer, og de samme mennesker har været i virksomheden i årevis. Vi tager os af vores medarbejdere og opbygger langsigtede relationer med vores kunder. Hos Security Agency kan du/I være sikker på, at du/I altid kan kontakte os, når du har brug for os.

Her kan du se vores autorisationsbevis samt Sikkerhedstjenester klik her

Kom til forside

4. Vi lytter til dine behov

En anden fordel ved at samarbejde med Security Agency, er at det er lokalt baseret og der er konsekvent bemandet hvilket giver muligheden for at give en-til-en opmærksomhed. Vi sætter os sammen med dig for at forstå dine behov, vurdere dine sårbarheder og anbefaler det bedste svar med en løsning, der opfylder dine sikkerheds-, PR-og budgetmål. Vi kan også svare med det samme på problemer eller ændringer af dine behov.

5. Vi gør noget, og vi gør det godt

Mange virksomheder prøver at være over alle klienter ved at tilbyde et bredt udvalg af tjenester, såsom undersøgelser, adgangskontrolsystemer og CCTV-systemer. Resultatet kan være en blanding af middelmådige tjenester uden reel usædvanlig service. Hos Security Agency fokuserer vi på implementering og styring af on-site sikkerhed altså at der bliver tilpasset til de enkelte kunders specifikke behov. Vi anerkender behovet for disse tjenester og står 100% procent indenfor det vi laver. Vi dedikerer os til hver eneste opgave, nemlig at bringe dig det bedst mulige on-site sikkerhed.

Her kan du læse de 4 nøgleprincipper vi fokuserer mest på

6. Vi evaluerer kontinuerligt vores fremskridt

I modsætning til mange sikkerhedsfirmaer, der sender deres ansatte og håber på det bedste, opretholder Security Agency det højeste niveau af ansvarlighed for vores vagter. Vi skiller os ud ved at sende vores eksklusive hold af højtuddannede supervisors, og evaluere vores medarbejders præstationer, og dermed sikre overholdelse af procedurerne og give coaching og endda yderligere træning til specifikke situationer til vores vagter.

7. Vi ansætter kun de bedste sikkerhedsansvarlige

Vores screening forud for ansættelsen inkluderer en grundig samtaleproces, en komplet baggrundskontrol, en ærlighedsproces gennem samtalen og narkotikaprofil og en ren straffeattest. Vi tilbyder et uforligneligt klasselokale- og feltuddannelsesprogram til vores sikkerhedsansvarlige, som underviser i rigtige procedurer, statslovgivning, ved hjælp af god dømmekraft, kommunikationsevner, adfærdskodeks, høflighed og meget mere. Vi evaluerer også med jævne mellemrum vores medarbejderes behov og tilbyder en fortsat uddannelsesplan for yderligere færdigheder.

8. Du betaler aldrig for meget

I stedet for at bruge et stift, standardkurs, vurderer vi hos Security Agency de individuelle behov hos hver potentiel klient, inden vi udarbejder et faktisk sikkerhedsforslag. Vi overvejer alle variablerne, herunder kompleksiteten af ​​dine behov, geografiske placering, dine budgetmål, varighed og omfang af service og mere. Når vi har forstået dine individuelle behov, vil vi udarbejde et omfattende forslag sammen med et foreslået budget for vores tjenester. Og denne evalueringstjeneste er absolut gratis.

Kontakt Security Agency nu for at tage en snak om dine sikkerhedsbehov eller arrangere en rundvisning og sikkerhedsvurdering af dit sted.