Hvad er et alarmsystem og hvordan virker det?

Alle hjemmets alarmsystemer arbejder på det samme grundlæggende princip om sikring af indgangspunkter, som døre og vinduer samt indvendig plads, der indeholder værdigenstande som kunst, computere, våben og møntsamlinger. Uanset størrelsen af ​​dit hjem eller antallet af døre og vinduer eller indvendige værelser beslutter en boligejer at beskytte, er den eneste reelle forskel i antallet af sikkerhedskomponenter, der udnyttes i hele hjemmet og overvåges af kontrolpanelet.

Hvad er et alarmsystem?

Security Agency sikrer jeres bolig

Den mest grundlæggende definition af ethvert sikkerhedssystem findes i sit navn. Det er bogstaveligt talt et middel eller en metode, som noget sikres gennem et system af komponenter og enheder der “taler” med hinanden.

I dette tilfælde taler vi om Security Agency Alarmsystemer, som er netværk af integrerede elektroniske enheder, der arbejder sammen med et centralt kontrolpanel for at beskytte imod indbrudstyvene og andre potentielle hjemmeindtrængere.

Et typisk hjem alarmsystem omfatter:

Et kontrolpanel, som er den primære controller af et hjems sikkerhedssystem

Dør- og vinduesfølere

Bevægelsessensorer, både indvendig og udvendig

Kablet eller trådløst sikkerhedskameraer

En høj decibel sirene eller alarm

Et tegn og klistermærker på vinduer

Hvordan virker et alarmsystem?

Hjemmesikkerhedssystemer arbejder på det simple koncept om sikring af indgangspunkter i et hjem med sensorer, der kommunikerer med et kontrolpanel eller kommandocenter installeret på en bekvem lokalitet et eller andet sted i hjemmet.

Sensorerne er typisk placeret i døre, der fører til og fra et hus såvel som let tilgængelige vinduer, især alle der åbner, især dem på stueetagen. Åbne rum inde i boliger kan sikres med bevægelsessensorer.

Kontrolpanel:  Kontrolpanelet er den computer, der armerer og afvæbner alarmsystemet, kommunikerer med hver installeret komponent, lyder alarmen, når en sikkerhedszone brydes, og kommunikerer med Security Agency.

Der er en touchpad til nem programmering og interaktion, hvor koder er indtastet for at arm og afvæbne systemet, kan arbejde med talekommandoer og kan programmeres til at fungere med trådløse fjernbetjeninger kaldet key fobs.

Dør- og vinduesføler:  Dør- og vinduesfølere består af to dele installeret ved siden af ​​hinanden. En del af enheden er installeret på døren eller vinduet og den anden på dørkarmen eller vindueskarm. Når en dør eller et vindue lukkes, sættes de to dele af sensoren sammen, hvilket skaber et sikkerhedskredsløb.

Når alarmsystem er i gang på kontrolpanelet, kommunikerer disse sensorer med det ved at rapportere, at indgangsstedet er sikkert. Hvis en overvåget dør eller et vindue pludselig åbnes, er sikkerhedskredsløbet brudt, og kontrolpanelet fortolker dette som et brud på en sikret zone. En høj decibel alarm lyder, og i de fleste tilfælde meddeles alarmovervågningsfirmaet automatisk.

Bevægelsessensorer:  Disse sikkerhedskomponenter, når de er bevæbnet, beskytter et givet rum ved at oprette en usynlig zone, der ikke kan brydes uden at kalde en alarm. Disse bruges typisk til at beskytte værelser, der indeholder værdigenstande, samt områder, der er mindre hyppige i større boliger.

Overvågningskameraer:  Tilgængelig i både kablede og trådløse konfigurationer kan overvågningskameraer bruges på flere forskellige måder som led i et samlet alarmsystem.

Typiske anvendelser omfatter overvågning:

Svært at se eller fjerne områder af din ejendom

Fjernbygninger som garager, lader og workshops

Indgangspunkter, både udvendige og indvendige, som garageporte og døre

Overvågningskameraer kan fås eksternt på computere, smartphones og tablets. De bruges ofte i denne metode, når boligejere er ude af byen, for at se på leverancer og andet servicepersonale som plejepersonale og landskabspersoner og at overvåge børns ankomst efter skolen. De kan også bruges til at registrere eventuelle sikkerhedsbrud, som kan resultere i at have optagelser af en hjeminvasion, herunder et godt kig på tyverne og måske endda køretøjet de kørte.

High-decibel Alarm:  Højt nok til naboer at høre, hjemme sikkerhed alarmer tjener et par forskellige formål. For det første advarer de folkene inde i huset om, at der opstod et problem. De er også skarpe nok til at sende et tyveri, mens de også underretter naboerne om situationen.

Hvad sker der, når der indtræffer et indbrud?

alarmsystemer designet til at udføre bestemte opgaver, når en sikret zone brydes. Hvad dine alarmsystem gør i tilfælde af indtrængen afhænger af hvilken type system du bruger fra os.

Professionelt overvågede alarmsystem:  Dit sikkerhedssystem overvåges professionelt af os, vi bliver de advaret, når der opstår et sikkerhedsproblem i dit hjem. Sammen med den høje decibelalarm, der lyder, bliver Security Agency advaret.

I tilfælde af en faktisk nødsituation meddeler Security Agency det relevante nødhjælpspersonale i dit område. Dette omfatter politiet, brandmænd og paramedikere. Overvågningsfirmaet vil også forsøge at opretholde kommunikation med dig, indtil beredskabsteam ankommer til dit hjem.

Overvågede systemer tillader typisk, at boligejere får besked via sms, når der opstår en sikkerhedsbrud.

Hvad er fordelene ved at have et hjem alarmsystem?

Talrige undersøgelser viser boliger uden alarmsystem, sammenlignet med dem med professionelt overvågede systemer, op til tre gange større sandsynlighed for at blive indbruddet, fordi indbrudstyper er opportunistiske af natur og er på jagt efter enkle mål.

Boliger uden alarmsystem står højt på deres liste.

Når du har et hjemmesikkerhedssystem professionelt overvåget og reklamerer for dette ved at vise vindue klistermærker og værkskilt, lader du indbrudstyvene vide sandsynligheden for, at de vil fejle og blive fanget, er meget høje.

En anden fordel er evnen til fjernstyring af dit hus. Med dette kan du typisk arm og afvæbne dit sikkerhedssystem fra alle steder i verden via en web-aktiveret enhed, overvåge, hvem der ankommer og forlader dit hjem, samt bruge en panikknap til at fremkalde et øjeblikkeligt svar fra Security Agency.