Håndværkerfradrag omfatter også tyverialarmer som inkludere i pakken

Håndværkerfradrag omfatter også tyverialarmer som inkludere i pakken

Du har nu mulighed for at benytte dit håndværkerfradrag i takt med at du får installeret alarm til dit hjem eller virksomhed.

Med håndværkerfradraget er det muligt at sikre hjemmet mod ubudne gæster, og få trukket udgifter til installationen fra i Skat.

Få afdrag på jeres alarm fra Security Agency

Vores pakke har nemlig en præventiv effekt på indbrud, da det får tyven til at overveje indbruddet en ekstra gang. Det bedst tænkelige scenarie vil være at indbrudstyven ser alarmen eller skiltningen, og opgiver sit ærinde.  Skulle alarmen ikke afskrække tyven, er den er med til at stresse tyven, så vedkommende går mindre grundigt til værks, plus at vagten også vil være til stede.

Besparelsen du får med håndværkerfradrag, når du får tyverialarm, afhænger af 3 af dine skattesatser: kommuneskatten, sundhedsbidraget og kirkeskatten. Det vil sige, med disse 3 tal kan du frit beregne hvor meget du sparer, når du angiver installation til SKAT.

Sådan indberetter du håndværkerfradraget til SKAT

Du skal selv indberette dit fradrag til SKAT

  1. Gå til rubrik 460 i din forskudsopgørelse for 2019.
  2. Indtast installationsbeløbet (Hvis du har betalt hele installationen straks). Betaler du med rater indtaster du den del af installationsprisen, du betaler i 2019.
  3. Tryk på Beregn” og derefter  “Godkend”

Alarmer kan give en billigere indboforsikring

Risikoen for indbrud nedsættes med alarmer og skulle man være uheldig, at en tyv formår at bryde ind, vil sirenerne fra alarmen skabe ubehag hos tyven, og dermed gør det besværligt for ham at opholde sig i hjemmet. Dette vil gøre at tyven vil få mindre ud af det end forventet.

Erstatningssagerne bliver færre og mindre hvilket er til gavn for mange forsikringsselskaber. Derfor vælger de fleste forsikringsselskaber at give rabat på indboforsikringen til kunder, med et sikkerhedssystem i deres hjem.

Du kan evt. spørge dit forsikringsselskab, hvor stor en rabat du kan opnå med et sikkerhedssystem i dit hjem